Levertijd

Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling binnen 10 weekdagen klaargemaakt en verzonden, tenzij anders afgesproken. ZosTof selecteert de beste bezorgfirma verzorgt voor jou verzending. Heb je je bestelling sneller nodig? Stuur dan een e-mail naar info@zostof.be. ZosTof zal dan haar uiterste best doen om je bestelling te leveren op de dag dat jij je bestelling nodig hebt.

ZosTof gebruikt de exacte adres gegevens die jij hebt opgegeven, kijk dus goed na of ze juist zijn. Indien het pakket niet overhandigd kan worden omwille van foutief adres is de kost voor een herverzending voor de klant.

ZosTof probeert de voorraad informatie op de website zo actueel mogelijk te houden. Indien een product onverhoopt niet meer voorradig is, dan wordt er binnen 48 uur contact met je opgenomen om je een indicatie te geven van de levertijd.

Verzendkosten

ZosTof vraagt een bijdrage voor de verzendkosten. De verzendkosten worden automatisch weergegeven in je winkelwagentje. Plaats je een bestelling €100,- of meer dan vervallen de verzendkosten.

BELGIE

Levering aan huis via Bpost € 9

AFHALEN

Dit zijn de voorwaarden:
– plaats online bestelling via webshop
– kies voor leverwijze ‘afhalen bij winkelier’

afhalen in de winkel kan van zodra je een bevestiging hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat.

Retourneren

ZosTof doet haar uiterste best om de producten zo goed mogelijk te omschrijven en in beeld te brengen. Voldoet het door jou bestelde product niet aan je verwachtingen? Dat is jammer, maar dat kan gebeuren. Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Ruilen is helaas niet mogelijk.

Voorwaarden retourneren:
1. Custom made en gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.
2. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
3. Het product dient onbeschadigd te zijn. Zorg er dus voor dat je het product goed verpakt.

Werkwijze retourneren:
1.  Stuur een e-mail met onderstaande gegevens naar info@zostof.be
– Naam
– Adres
– Ordernummer
– Bankrekeningnummer
– Reden retour (niet verplicht)
2. Binnen 48 uur ontvang je een bevestigingsmail met daarin het retouradres.
3. Het aankoop bedrag zonder verzendkosten wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product overgemaakt.